HELP ONS IN DE STRIJD TEGEN BORSTKANKER!

ENGLISH
Duizenden Pink Ducks racen tegen elkaar op het water!
2023: ALLE 20.000 Pink Ducks geadopteerd! THANKS!

Wow! Alle Pink Ducks hebben een adoptie-ouder gevonden! Heel erg BEDANKT aan iedereen voor de enorme steun! Mede BEDANKT namens alle lotgenoten.

De snelste Pink Duck van de race in België 2023 was nummer 8055, geadopteerd door de trotse winnaar van het Gouden Eendje: Tom Muylle.

Ook in 2024 zullen we opnieuw racen in de strijd tegen borstkanker, dus je kan ons nu al adopteren!

ADOPTEER HIER PINK DUCKS VOOR 2024

Belgium 2023

Antwerpen

Zondag 25 juni 

MAS museum

- start om 15u -

"Kwak, kwak! Kom ons aanmoedigen of volg de uitslag van onze race online"

0
reeds geadopteerde Pink Ducks

 Adopteer Pink Ducks voor 5 euro per stuk,
steun Think Pink en maak kans op een Gouden Eendje bezet met diamantjes.

OUR STORY

Follow us

Photo: Sven Coubergs

UW STEUN IS VAN LEVENSBELANG

Het helpt ons om onze campagnes voort te zetten om borstkanker te bestrijden, het bewustzijn te vergroten en het leven van patiënten en hun families te verbeteren.

INFO

Pink Duck Race

"Kwak, kwak, wij zijn de Pink Ducks en we zijn 'on tour' met Pink Duck Race.

Laat me je als teamcaptain meer vertellen over onze doelen: Toen we hoorden dat wereldwijd 1 op de 8 vrouwen de diagnose borstkanker krijgt in haar leven, beseften we dat we iets moesten doen om te helpen! We besloten Pink Duck Race te gebruiken om bewustzijn en informatie over deze ziekte te verspreiden. We staan te popelen om dit samen met jou te doen, we hebben jouw hulp nodig!

Om THINK PINK te steunen, kunt u ons hier op onze website adopteren.

We zijn dus klaar om weer te racen! We zullen zo snel mogelijk zwemmen, dat beloven we! Het is belangrijk voor ons allemaal! Dus adopteer ons en help ons om borstkanker te bestrijden! We kunnen dit niet alleen..."

HOE WERKT HET?
Na het adopteren van Pink Ducks voor 5 euro per stuk (online betaling of met een voucher), ontvang je jouw unieke nummer(s) per e-mail. Dit is je ticket voor de race. De eigenaar van de snelste geadopteerde Pink Duck wint een exclusief Gouden Eendje bezet met diamantjes.

Alle races zijn live bij te wonen of te volgen op onze social media kanalen.

#pinkduckrace

HERGEBRUIKEN
Na de race wordt er geen enkel eendje achtergelaten en zullen deze hergebruikt worden voor de volgende Pink Duck Race. Dat is een belofte aan jou, aan onze planeet en aan de eendjes..

UW STEUN IS VAN LEVENSBELANG - HELP ONS IN DE STRIJD TEGEN BORSTKANKER
Met uw hulp kunnen we ons werk verder zetten om mensen met borstkanker de best mogelijke behandelingen en zorg te bieden.

Why Pink Duck Race?

Wij zijn klaar om opnieuw samen te racen!

Pink Duck Fiesta

Help ons in de strijd tegen borstkanker. Adopteer Pink Ducks voor 5 euro per stuk, steun Think Pink en maak kans op een Gouden Eendje bezet met diamantjes.

Pink Duck Race EXPLAINER PDF
Partner met de meeste adopties, 1.000 Pink Ducks (+ logistieke ondersteuning):
Partners Pink Duck Race
PARTNER VIDEOS
Ambassadeur Pink Duck Race

Sven Van Assche
Port of Antwerp Bruges

Na de race wordt er geen enkel eendje achtergelaten
en zullen deze hergebruikt worden voor de volgende Pink Duck Race.

Dat is een belofte aan jou, aan onze planeet en aan de eendjes.

· 30 country organizations ·

Think Pink Europe

raising awareness

THINK PINK EUROPE

Samen sterker

Think Pink Europe investeert in screeningscampagnes voor borstkanker.

Screening is gratis, maar te veel risicopersonen wachten nog te lang. Een snelle diagnose is essentieel om te overleven.

Daarnaast worden vrouwen (en mannen) met borstkanker begeleid voor, tijdens en na de behandeling. Think Pink Europe helpt met een persoonlijk zorgplan in de meest uitdagende tijd van hun leven.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een gezondere leefstijl de kans op borstkanker verkleint.

 • Breast cancer is the most common cancer in women in Europe
 • 1 in 8 women will develop the disease before the age of 75
 • Every year: 500,000 new diagnoses and 125,000 people die of breast cancer
 • Breast cancer survival rates differ up to 30%, depending on where you live in Europe; this is unacceptable!
 • Think Pink Europe is an umbrella structure of 32 country organizations.
 • Facilitating and organizing common events and communications is their main job.

For more information, visit thinkpinkeurope.org

Steun Think Pink
en de strijd tegen borstkanker.

Think Pink Europe PDF

STEUN ONS

1 OP 8 VROUWEN

Wist je dat 1 op 8 vrouwen de diagnose van borstkanker krijgt in haar leven?

Dit betekent dat elk jaar in Europa 500.000 mensen borstkanker krijgen waarvan er helaas ook 125.000 overlijden.

Via borstkankercampagnes werken we er hard aan om het bewustzijn over de ziekte te vergroten.

Het herkennen van mogelijke waarschuwingssignalen van borstkanker en het snel ondernemen van actie leidt tot een vroege diagnose en redt levens.

Jouw acties hebben de kracht om elke vrouw te laten zien dat haar leven ertoe doet.

Uw steun helpt ons om onze campagnes in de strijd tegen borstkanker voort te zetten.

WE HEBBEN PARTNERS NODIG OM ONZE DOELEN TE BEREIKEN

 • Snelgroeiende gemeenschap in Europa, in samenwerking met de EU-commissie, afgestemd op nationaal en regional beleid.
 • We proberen zoveel mogelijk vrouwen te bereiken om over borstkanker te communiceren en programma's op te zetten om vrouwen te helpen tijdens de meest uitdagende periode van hun leven.
 • We willen meer communiceren over het belang van een gezonde levensstijl, actief zijn en sporten.

We zijn er dan ook van overtuigd dat het een win-win-win situatie is om verbonden te zijn met Pink Ducks On Tour en Think Pink.

HELP ONS IN DE STRIJD TEGEN BORSTKANKER!
UW STEUN IS VAN LEVENSBELANG!

we hebben partners nodig om onze doelen te bereiken

Braga

Think Pink heeft drie fondsen om die doelstellingen te bereiken

Geef om Haar Fonds

Veel lotgenoten verliezen tijdens hun behandeling hun haar. Dit voelt voor een groot stuk als het verliezen van zichzelf, hun identiteit en trots. Daarom kiezen ze ervoor hun hoofd te bedekken met een pruik of trendy headwear. Dankzij het Geef om Haar Fonds staat Think Pink lotgenoten bij die het financieel moeilijk hebben in de aankoop van een pruik of mutsje. Daarvoor werken we samen met de sociale diensten van de ziekenhuizen. Een waardevolle ondersteuning tijdens een ontzettend moeilijke periode in hun leven.

Share your Care Fonds

Het Share your Care Fonds ondersteunt lotgenoten die getroffen worden door borstkanker en helpt hen tijdens de moeilijkste periode van hun leven.

SMART Fonds

België is wereldkampioen borstkanker. Toch is het voor onderzoekers van bij ons die innovatieve wetenschappelijke projecten opzetten rond borstkanker, vaak moeilijk om aan de nodige financiële middelen te geraken. Op kleine en middelgrote schaal wordt gezocht naar nieuwe methodes op het vlak van screening, behandeling en nazorg.

Ook nieuwe combinaties van bestaande behandelmethodes die elkaars werking kunnen versterken, zijn een groeiend onderzoeksdomein. Projecten die voor een grote doorbraak zouden kunnen zorgen, maar waarvan het succes op voorhand niet vaststaat, vinden vandaag echter nauwelijks financiers.

THINK PINK BELGIUM

Think Pink is de nationale borstkankerorganisatie die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie.

Think Pink heeft vier centrale doelstellingen:

 • informeren en sensibiliseren
 • patiëntenrechten verdedigen 
 • financieren van wetenschappelijk onderzoek
 • ondersteunen van zorg- en nazorgprojecten

GASTSTAD

Antwerp

Antwerpen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in de regio Vlaanderen in België. Met iets meer dan een half miljoen inwoners is het de tweede stad van België (na Brussel) en heeft het een grote Europese haven. Door haar lange en cultureel rijke geschiedenis herbergt de stad Antwerpen veel interessante historische gebouwen uit verschillende historische periodes en veel interessante musea. Antwerpen staat ook bekend als het wereldwijde diamanthandelscentrum - meer dan 70% van alle diamanten wordt in Antwerpen verhandeld.

Antwerpen is een trendy stad geworden die veel Vlaamse en buitenlandse kunstenaars, schrijvers, intellectuelen en acteurs aantrekt. Het is een dynamische stad die een perfecte mix biedt van geschiedenis en modern leven. De vriendelijkheid van de Antwerpenaren en hun aangeboren voorliefde voor lekker eten en goed leven, gecombineerd met hun stressarme levensstijl, maken het een aantrekkelijke en ontspannende plek om te bezoeken.

Visit Antwerp

Port of Antwerp Bruges

Met een totale overslag van 287 miljoen ton per jaar is de haven van Antwerpen-Brugge een cruciaal knooppunt in de wereldwijde handel en industrie. De haven van Antwerpen-Brugge biedt onderdak aan 1.400 bedrijven, herbergt Europa's grootste geïntegreerde chemiecluster, zorgt direct en indirect voor zo'n 164.000 jobs en genereert een toegevoegde waarde van 21 miljard euro.

De ambitie van de haven van Antwerpen-Brugge is duidelijk: de eerste haven ter wereld worden die economie, mensen en klimaat verenigt. Naast duurzaam groeien wil de haven ook inzetten op haar unieke positie als logistiek, maritiem en industrieel centrum en het voortouw nemen in de transitie naar een circulaire en koolstofarme economie. Samen met de havengemeenschap, klanten en andere partners zoekt de haven van Antwerpen-Brugge actief naar innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst. Haar verantwoordelijkheid voor het milieu en de omringende samenleving staat hoog op de agenda.

De havensites van Antwerpen en Zeebrugge worden uitgebaat door het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen-Brugge, een naamloze vennootschap van publiek recht waarvan de stad Antwerpen en de stad Brugge de aandeelhouders zijn. In de haven werken 1.800 mensen. Vice-burgemeester van Antwerpen Annick De Ridder is voorzitter van de raad van bestuur en de burgemeester van Brugge Dirk De Fauw is de vice-voorzitter. Jacques Vandermeiren is CEO en voorzitter van het directiecomité, verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de haven.

PRIJS

Gouden Eendje

De eigenaar van de eerste Pink Duck die over de finish komt, wint een exclusief Gouden Eendje.

Dit unieke sieraad  is special ontworpen voor de Pink Duck Race.

Met dank aan Juwelier SLAETS.

Golden Duck Jewel

WORD PARTNER EN HELP ONS IN DE STRIJD TEGEN BORSTKANKER!

Op maat gemaakt pakket van 500 vouchers (5 euro per stuk), inclusief 50 gratis Pink Ducks (collector items) + gepersonaliseerde video (met Pink Ducks in je bedrijf of organisatie) + social media post en logo op onze websites en op de dag van het evenement + 2 vip uitnodigingen op zondag 25 juni 2023 (vanaf 14.00)

WORD EEN PARTNER
PARTNERSHIPS INFO PDF

WE NEED PARTNERSHIPS TO REACH OUR GOALS

 • Supporting a charity can increase engagement between you and your customers, and your employees. It can also help expand your investor and partner network.
  *
 • Charitable giving helps improve brand image.
  *
 • Get people positively talking about you.
  *
 • Storytelling should be a central part of your charitable marketing efforts.
  *
 • When partnering with a charity, be creative. The organization can cross-promote your business and products, giving you access to many new leads and potential revenue.
  *
 • In business, being charitable doesn’t have to be an act of pure sacrifice. Companies that go out of their way to give back to the community and to make sure that people feel good about being their employees or customers get a lot of benefits back in the process.
  *
 • A Cone Communications study revealed that 75% of millennials would take a pay cut to work for a socially responsible company. In comparison, 83% said they would be more loyal to a company that helps them contribute to social and environmental issues.
Pink Duck Race

Samen strijden we tegen borstkanker!

PINK DUCK FIESTA

HOUD JE EIGEN LIEFDADIGHEIDSEVENEMENT OM PINK DUCK RACE TE PROMOTEN EN OM ONS TE HELPEN MET BORSTKANKER TE BESTRIJDEN

Kwak, kwak, wij zijn de Pink Ducks, en dit is ons Fiesta liefdadigheidsconcept om Pink Duck Race te promoten. Het dient twee doelen: bewustwording en geld inzamelen voor de strijd tegen borstkanker. Samen met onze Pink Ducks DJ brengen we je muziek, entertainment en veel van onze Pink Duck-vrienden, zelfs onze Giant "Mama" Duck. Om lokale borstkankerorganisaties te steunen, kan iedereen ons adopteren en kunnen we voor altijd vrienden zijn. Is dat niet geweldig?

HELP ONS MET JE EIGEN PINK DUCK FIESTA
PINK DUCK FIESTA INFO PDF

WE NEED PARTNERSHIPS TO REACH OUR GOALS

 • Supporting a charity can increase engagement between you and your customers, and your employees. It can also help expand your investor and partner network.
  *
 • Charitable giving helps improve brand image.
  *
 • Get people positively talking about you.
  *
 • Storytelling should be a central part of your charitable marketing efforts.
  *
 • When partnering with a charity, be creative. The organization can cross-promote your business and products, giving you access to many new leads and potential revenue.
  *
 • In business, being charitable doesn’t have to be an act of pure sacrifice. Companies that go out of their way to give back to the community and to make sure that people feel good about being their employees or customers get a lot of benefits back in the process.
  *
 • A Cone Communications study revealed that 75% of millennials would take a pay cut to work for a socially responsible company. In comparison, 83% said they would be more loyal to a company that helps them contribute to social and environmental issues.

Music, entertainment and a lot of Pink Ducks!

VOUCHERS

1 voucher = 1 geadopteerde Pink Duck = 5 euro

Liefdadigheid helpt om je merkimago te verbeteren. Steun ons in de strijd tegen borstkanker en bestel Pink Duck Race vouchers voor uw collega's, klanten, vrienden of familie met uw bedrijf of organisatie.

BESTEL HIER VOUCHERS

Na bestelling van vouchers (minimaal 50) ontvang je een factuur van Think Pink Europe.

HOE WERKT HET?

Voorbeeld van een Pink Duck Race voucher:

Contact us

We’d love to hear from you!
Thank you for subscribe!
There was an error in the process. Please try again.

*required field

Follow us on our social media channels

#pinkduckrace

MULTIMEDIA

WEDSTRIJD REGLEMENT

© 2023 HEAT EVENTS. All Rights Reserved. Terms and Conditions  •  Privacy Policy