ENGLISH

HELP ONS IN DE STRIJD TEGEN BORSTKANKER!

Duizenden Pink Ducks racen tegen elkaar op het water!
ADOPTEER PINK DUCKS HIER

Belgium 2024

Zondag 16 juni 

MAS museum

- start om 15u -

0
reeds geadopteerde Pink Ducks

Adopteer Pink Ducks (5 euro per stuk) voor jezelf of voor iemand die je nauw aan het hart ligt, steun Think Pink en maak kans op een gouden eendje.

MULTIMEDIA

Total reach: 620.000+

Reach = het aantal mensen dat onze campagne ten minste één keer heeft gezien.

Follow us

UW STEUN IS VAN LEVENSBELANG

Het helpt ons om onze campagnes voort te zetten om borstkanker te bestrijden, het bewustzijn te vergroten en het leven van patiënten en hun families te verbeteren.

PINK DUCK RACE

Hoe werkt het?

Na het adopteren van Pink Ducks voor 5 euro per stuk (online betaling of met een voucher), ontvang je jouw unieke nummer(s) per e-mail. Dit is je ticket voor de race. De eigenaar van de snelste geadopteerde Pink Duck wint een uniek gouden eendje.

Alle races zijn live bij te wonen of te volgen op onze social media kanalen.

#pinkduckrace

Wat is Pink Duck Race?
Pink Duck Fiesta
Partner met de meeste adopties, 1.000 Pink Ducks (+ logistieke ondersteuning):
Partners Pink Duck Race

Na de race wordt er geen enkel eendje achtergelaten
en zullen deze hergebruikt worden voor de volgende Pink Duck Race.

Dat is een belofte aan jou, aan onze planeet en aan de eendjes.

Adopteer Pink Ducks als geschenkje

Door Pink Ducks te adopteren voor jezelf of voor iemand die je nauw aan het hart ligt, steun je de strijd tegen borstkanker. 

Dit helpt ons om onze campagnes voort te zetten om borstkanker te bestrijden, het bewustzijn te vergroten en het leven van patiënten en hun families te verbeteren. Dankzij het adopteren van Pink Ducks (€ 5,- per stuk), steun je Think Pink en maak je of je dierbaren bovendien kans op een gouden eendje. Uw steun is van levensbelang!

ADOPTEER PINK DUCKS HIER

Als u besluit Pink Ducks voor uzelf te adopteren, ontvangt u een e-mail met daarin uw unieke nummers waarmee u kunt deelnemen aan de race. Als u Pink Ducks daarentegen adopteert als geschenkje voor iemand anders, ontvangt u een kopie van de e-mail die naar de ontvanger wordt verzonden.

EXTRA OPTIE:
In plaats van ons geautomatiseerde cadeausysteem te gebruiken, kunt u Pink Ducks persoonlijk adopteren en gebruikmaken van onze cadeaubrief.

U kunt uw cadeaubrief downloaden door op de link te klikken.

CADEAUBRIEF

Wist je dat 1 OP 8 vrouwen de diagnose van borstkanker krijgt in haar leven?

Dit betekent dat elk jaar in Europa ongeveer 500.000 vrouwen borstkanker krijgen waarvan er helaas ook 125.000 overlijden.

Het herkennen van mogelijke waarschuwingssignalen van borstkanker en het snel ondernemen van actie leidt tot een vroege diagnose en redt levens.

Think Pink Belgium

Nergens krijgen meer vrouwen borstkanker dan in België, relatief gezien. Tegelijk wordt de kans dat je de ziekte overleeft wel alsmaar groter.

We kunnen niet veronderstellen dat wij borstkanker meteen de wereld uit kunnen helpen, al blijft dat wel onze droom.

Maar we kunnen intussen wel zorgen dat de zorg en nazorg zo goed mogelijk zijn en dat lotgenoten beseffen dat ze ook met en na hun ziekte nog een fantastisch leven kunnen hebben.

Think Pink Europe

Stronger together! More than 25 organizations are part of the Think Pink Europe community today!

Think Pink Europe works to provide nonprofit breast cancer organizations with training opportunities and “practical knowledge” that can allow them to strengthen their operative capacities and improve networking and sharing of best practices. Think Pink Europe also generates innovative programs that can help to reduce the gaps and disparities among European countries in access to quality breast cancer care.

Waarom Pink Duck Race?

GASTSTAD

Antwerp

Antwerpen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in de regio Vlaanderen in België. Met iets meer dan een half miljoen inwoners is het de tweede stad van België (na Brussel) en heeft het een grote Europese haven. Door haar lange en cultureel rijke geschiedenis herbergt de stad Antwerpen veel interessante historische gebouwen uit verschillende historische periodes en veel interessante musea. Antwerpen staat ook bekend als het wereldwijde diamanthandelscentrum - meer dan 70% van alle diamanten wordt in Antwerpen verhandeld.

Antwerpen is een trendy stad geworden die veel Vlaamse en buitenlandse kunstenaars, schrijvers, intellectuelen en acteurs aantrekt. Het is een dynamische stad die een perfecte mix biedt van geschiedenis en modern leven. De vriendelijkheid van de Antwerpenaren en hun aangeboren voorliefde voor lekker eten en goed leven, gecombineerd met hun stressarme levensstijl, maken het een aantrekkelijke en ontspannende plek om te bezoeken.

Visit Antwerp

Port of Antwerp Bruges

Met een totale overslag van 287 miljoen ton per jaar is de haven van Antwerpen-Brugge een cruciaal knooppunt in de wereldwijde handel en industrie. De haven van Antwerpen-Brugge biedt onderdak aan 1.400 bedrijven, herbergt Europa's grootste geïntegreerde chemiecluster, zorgt direct en indirect voor zo'n 164.000 jobs en genereert een toegevoegde waarde van 21 miljard euro.

De ambitie van de haven van Antwerpen-Brugge is duidelijk: de eerste haven ter wereld worden die economie, mensen en klimaat verenigt. Naast duurzaam groeien wil de haven ook inzetten op haar unieke positie als logistiek, maritiem en industrieel centrum en het voortouw nemen in de transitie naar een circulaire en koolstofarme economie. Samen met de havengemeenschap, klanten en andere partners zoekt de haven van Antwerpen-Brugge actief naar innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst. Haar verantwoordelijkheid voor het milieu en de omringende samenleving staat hoog op de agenda.

De havensites van Antwerpen en Zeebrugge worden uitgebaat door het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen-Brugge, een naamloze vennootschap van publiek recht waarvan de stad Antwerpen en de stad Brugge de aandeelhouders zijn. In de haven werken 1.800 mensen. Vice-burgemeester van Antwerpen Annick De Ridder is voorzitter van de raad van bestuur en de burgemeester van Brugge Dirk De Fauw is de vice-voorzitter. Jacques Vandermeiren is CEO en voorzitter van het directiecomité, verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de haven.

VOOR DE WINNAAR

Gouden eendje

De eigenaar van de eerste Pink Duck die over de finish komt, wint een exclusief gouden eendje.

Dit unieke sieraad  is special ontworpen voor de Pink Duck Race.

Golden Duck Jewel

WE HEBBEN PARTNERS NODIG OM ONZE DOELEN TE BEREIKEN!

Het steunen van een goed doel kan de betrokkenheid tussen u en uw klanten en/of uw werknemers vergroten.

Het kan ook helpen om uw partnernetwerk uit te breiden en je merkimago te verbeteren.

PARTNERS ° VOORSTEL

WORD SPONSOR!

SPONSORSHIP ° VOORSTEL

ORGANISEER JE EIGEN EVENEMENT OM PINK DUCK RACE TE PROMOTEN EN BORSTKANKER TE HELPEN BESTRIJDEN!

Wil je een ons helpen met het organiseren van een actie om Pink Duck Race te promoten en borstkanker te helpen bestrijden, contacteer ons dan via info@pinkduckrace.com
of
+32 475 48 83 12 (KRIS)

EVENEMENT ° VOORSTEL
EVENEMENT ° INFO

VRIJDAG 3 MEI 2024 ° 20.30

Telenet Giants Antwerp vs Heroes Den Bosch @ Lotto Arena

INFO

VOUCHERS

1 voucher = 1 geadopteerde Pink Duck = 5 euro

Liefdadigheid helpt om je merkimago te verbeteren. Steun ons in de strijd tegen borstkanker en bestel Pink Duck Race vouchers voor uw collega's, klanten, vrienden of familie met uw bedrijf of organisatie.

BESTEL HIER VOUCHERS

Na bestelling van vouchers (minimaal 50) ontvang je een factuur van Think Pink Europe.

Voorbeeld van een Pink Duck Race voucher:

Contact us

We’d love to hear from you!
Thank you for subscribe!
There was an error in the process. Please try again.

*required field

Follow us on our social media channels

#pinkduckrace

MULTIMEDIA

WEDSTRIJD REGLEMENT

© 2023 HEAT EVENTS. All Rights Reserved. Terms and Conditions  •  Privacy Policy